Tip tapet:

Design:

Culoare:


Consultanta

Casa Royal isi propune sa fie mai mult decat un furnizor de decoratiuni profesionale pentru interior si exterior. Tratam fiecare client ca pe un partener deosebit si ne implicam oricat de mult este necesar pentru a asigura succesul proiectului. Ca atare, oferim tuturor clientilor nostri consultanta specializata impreuna cu fiecare achizitie. In toate magazinele noastre din Bucuresti, Craiova si Constanta vei gasi personal cu experienta si cunostinte in domeniul decoratiunilor; consultantii nostri iti stau la dispozitie cu sfaturi si indrumari profesionale, indiferent de amploarea proiectului tau.

Mai mult decat atat, suntem pregatiti sa iti raspundem la orice intrebare sosita pe e-mail sau la telefon. Te putem sfatui in legatura cu materialele care se potrivesc intr-un proiect sau altul, colectiile nou aparute, ultimele tendinte in domeniu, precum si cu privire la fiabilitatea si durabilitatea produselor pe care doresti sa le achizitionezi. Serviciul de consultanta este unul complet gratuit pentru toti clientii Casa Royal.

Atunci cand alegi Casa Royal, nu alegi doar cea mai buna calitate pentru obiecte de design profesional, ci si un partener de nadejde pentru proiectul tau!