Tip tapet:

Design:

Culoare:


Producatori

Emiliana Parati

In Italia, tara care defineste tendintele in moda si design interior, Emiliana Parati produce tapet de lux sub mai multe branduri (Roberto Cavalli Home, Blumarine Home, Tekko, Esedra, Lusso, Decori & Decori). Toate produsele sunt realizate in fabrica din Italia, cu ajutorul unor tehnologii de ultima generatie, care permit atat obtinerea unui design unic, cat si a unei calitati ireprosabile.

Prezente in Romania prin Casa Royal, colectiile Emiliana Parati ofera sute de solutii pentru amenajerea caselor in orice stile, de la cel baroc la cel contemporan.

Grandeco

Grandeco Wallfashion Group Belgium este unul dintre cei mai mari producatori de tapet; compania belgiana isi comercializeaza produsele in 88 de tari din intreaga lume, iar in Romania este prezenta prin Casa Royal.

Atu-urile companiei sunt echipa in-house de designeri care asigura mereu un suflu proaspat noilor colectii, precum si viziunea unica asupra luxului si a bunului gust.

Graham & Brown

Cu o experienta de peste 70 de ani, compania britanica este unul dintre liderii mondiali in produse pentru decorarea peretilor. Numeroasele colectii oferite de Graham & Brown ofera posibilitatea de a completa orice design (de inspiratie moderna, clasica, industriala, minimalista etc.) cu un tapet de o calitate excelenta.

Casa Royal distribuie numeroase colectii Graham & Brown, astfel incat clientii din Romania se pot bucura de calitatea si fiabilitatea produselor companiei britanice in casele lor in cel mai scurt timp.

Calcutta/Asanderus

Fondat in 1848, brandul Calcutta are o istorie fascinanta in spate, o istorie strans legata de cea mai veche si inca activa tesatorie din Belgia. In cei 160 de ani de experienta, Calcutta s-a impus ca lider mondial pe piata tapetului de lux, oferind clientilor sai nu doar obiecte decorative, ci si o poveste minunata care sa le sustina.

Prezent in Romania prin Casa Royal, tapetul textil produs de Calcutta completeaza cu usurinta orice interior. Poti alege din numeroase colectii modelul care completeaza cel mai bine propria-ti poveste.

Affreschi

Affresci este un brand italian care produce fresce vinil la comanda. Infiintata in 1997, compania are ca misiune materializarea ideilor speciale in fresce unice, care sa confere o nota de distinctie si eleganta oricarui interior.

Niciuna dintre frescele produse de Affreschi nu este la fel cu alta; prin Casa Royal, aceastea sunt produse la comanda, folosind masurile si specificatiile clientului. De asemenea, pot fi personalizate ca design.

Materia

Atunci cand iti doresti ceva deosebit pentru peretii tai, Materia este brandul care poate materializa orice viziune. Compania italiana produce si distribuie sute de tipuri de vopseluri decorative, atat pentru interioare, cat si pentru exterioare.

Casa Royal aduce clientilor romani o selectie impresionanta de vopseluri Materia, potrivite pentru orice tip de interior si exterior, indiferent de stilul ales si destinatia spatiului.

Radici

Radici este unul dintre brandurile italiene care da tonul trendurilor in design interior. Textilele produse de Radici sunt prezente in unele dintre cele mai luxoase hoteluri si case particulare de pe intreg globul.

Casa Royal ofera clientilor sai cele mai noi colectii de mocheta Radici. Fiecare dintre aceste colectii a fost atent selectionata de expertii nostri pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri din toata tara.

Lano

Desi compania belgiana dateaza doar din anul 1970, brandurile care s-au alaturat pentru a forma Lano au mai mult de 100 de ani de experienta in productia de textile de lux. In prezent, portofoliul Lano contine mocheta, covoare si gazon artificial – toate de cea mai inalta calitate.

In magazinele Casa Royal din Bucuresti, Craiova si Constanta puteti gasi mereu cele mai noi colectii de mocheta Lano; de asemenea, puteti beneficia de consultanta specializata pentru alegerea mochetei ideale si a altor elemente de decor.